\require{AMSmath} Vergelijkingen oplossen hey Hoe los je deze vergelijking op met een omgekeerde pijlenketting: aantal lessen keer 5 +12.50 =97.50 alvast bedankt. Suzann Leerling bovenbouw vmbo - zaterdag 8 november 2003 Antwoord De pijlenketting is: Aantal lessen ® x5 ® +12.50 ® 97.50 De omgekeerde pijlenketting is dan: Aantal lessen ¬ :5 ¬ -12.50 ¬ 97.50 Het aantal lessen is dus: (97.50 – 12.50):5 = 85:5 = 17 Sander zondag 9 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hey Hoe los je deze vergelijking op met een omgekeerde pijlenketting: aantal lessen keer 5 +12.50 =97.50 alvast bedankt. Suzann Leerling bovenbouw vmbo - zaterdag 8 november 2003
Suzann Leerling bovenbouw vmbo - zaterdag 8 november 2003
De pijlenketting is: Aantal lessen ® x5 ® +12.50 ® 97.50 De omgekeerde pijlenketting is dan: Aantal lessen ¬ :5 ¬ -12.50 ¬ 97.50 Het aantal lessen is dus: (97.50 – 12.50):5 = 85:5 = 17 Sander zondag 9 november 2003
Sander zondag 9 november 2003
©2001-2024 WisFaq