\require{AMSmath} Waarde bepalen van alpha waarvoor stelsel regulier is Stelsel vergelijkingen: 2 x - 2az = 2 x - y + 2z = 4 3x +ay + 4z = 6 aÎ Vraag: bepaal waarde(n) van a waarvoor stelsel regulier is en bepaal de oplossing. En is er een a waarvoor stelsel strijdig is? Ik heb een tijdje zitten puzzelen maar kom er niet uit. Alvast bedankt! mark Student universiteit - dinsdag 28 oktober 2003 Antwoord Heb je al aan de determinant gedacht? Anneke dinsdag 28 oktober 2003 Re: Waarde bepalen van alpha waarvoor stelsel regulier is ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Stelsel vergelijkingen: 2 x - 2az = 2 x - y + 2z = 4 3x +ay + 4z = 6 aÎ Vraag: bepaal waarde(n) van a waarvoor stelsel regulier is en bepaal de oplossing. En is er een a waarvoor stelsel strijdig is? Ik heb een tijdje zitten puzzelen maar kom er niet uit. Alvast bedankt! mark Student universiteit - dinsdag 28 oktober 2003
mark Student universiteit - dinsdag 28 oktober 2003
Heb je al aan de determinant gedacht? Anneke dinsdag 28 oktober 2003
Anneke dinsdag 28 oktober 2003
©2001-2025 WisFaq