\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 14947 Re: Ontbinden in factoren Hoe bekom je de nulpunten? Epipha Student Hoger Onderwijs België - maandag 6 oktober 2003 Antwoord Zoals ik zei.x5+1 = 0x5 = -1De nulpunten zijn dus de vijfdemachtswortels uit -1 en dat is basiskennis complexe getallen. cl maandag 6 oktober 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bekom je de nulpunten? Epipha Student Hoger Onderwijs België - maandag 6 oktober 2003
Epipha Student Hoger Onderwijs België - maandag 6 oktober 2003
Zoals ik zei.x5+1 = 0x5 = -1De nulpunten zijn dus de vijfdemachtswortels uit -1 en dat is basiskennis complexe getallen. cl maandag 6 oktober 2003
cl maandag 6 oktober 2003
©2001-2025 WisFaq