\require{AMSmath} Methode van Jordan Matericeel oplossen Los op in IR3. Matricieel! Bepaal A‾¹ Met de Methode van Jordan 2x1 + x2 + 2x3 = 2 3x1 – 2x2 + x3 = 2 x1 + 2x2 + 3x3 = 3 Randy Student Hoger Onderwijs Belgiė - zaterdag 23 augustus 2003 Antwoord Je maakt er deze matrix van:||||2122||||3-2121233en dan ga je 'prutsen' totdat je deze matrix hebt: ||||100?||||010?001? De kolom met de vraagtekens is dan je oplossing... Hoe doe je dat 'prutsen'? Kijk daarvoor even bij onderstaande website...Voor de inverse kan je kijken op Inverse 3 x 3 Matrix Zie Solving a linear system of equations WvR zaterdag 23 augustus 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Los op in IR3. Matricieel! Bepaal A‾¹ Met de Methode van Jordan 2x1 + x2 + 2x3 = 2 3x1 – 2x2 + x3 = 2 x1 + 2x2 + 3x3 = 3 Randy Student Hoger Onderwijs Belgiė - zaterdag 23 augustus 2003
Randy Student Hoger Onderwijs Belgiė - zaterdag 23 augustus 2003
Je maakt er deze matrix van:||||2122||||3-2121233en dan ga je 'prutsen' totdat je deze matrix hebt: ||||100?||||010?001? De kolom met de vraagtekens is dan je oplossing... Hoe doe je dat 'prutsen'? Kijk daarvoor even bij onderstaande website...Voor de inverse kan je kijken op Inverse 3 x 3 Matrix Zie Solving a linear system of equations WvR zaterdag 23 augustus 2003
Zie Solving a linear system of equations
WvR zaterdag 23 augustus 2003
©2001-2025 WisFaq