\require{AMSmath} Afgeleiden f(x)= cos (4x) = f'(x)= ? Timoth Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 10 juni 2003 Antwoord Ok! Daar komt ie! f(x)=cos(4x) f'(x)=-sin(4x)·4 = -4·sin(4x) Keer 4 vanwege de kettingregel!Maar dat '<=>' klopt niet hoor! WvR dinsdag 10 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)= cos (4x) = f'(x)= ? Timoth Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 10 juni 2003
Timoth Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 10 juni 2003
Ok! Daar komt ie! f(x)=cos(4x) f'(x)=-sin(4x)·4 = -4·sin(4x) Keer 4 vanwege de kettingregel!Maar dat '<=>' klopt niet hoor! WvR dinsdag 10 juni 2003
WvR dinsdag 10 juni 2003
©2001-2024 WisFaq