\require{AMSmath} Osculerende cirkel stel de vergelijking op van de osculatiecirkel aan de kromme met vergelijking y=Bgsinx in het punt met x=1/2 Rachid Student Hoger Onderwijs België - zondag 18 mei 2003 Antwoord Misschien heb je iets aan deze link: Zie Osculating Circle hk maandag 19 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
stel de vergelijking op van de osculatiecirkel aan de kromme met vergelijking y=Bgsinx in het punt met x=1/2 Rachid Student Hoger Onderwijs België - zondag 18 mei 2003
Rachid Student Hoger Onderwijs België - zondag 18 mei 2003
Misschien heb je iets aan deze link: Zie Osculating Circle hk maandag 19 mei 2003
Zie Osculating Circle
hk maandag 19 mei 2003
©2001-2024 WisFaq