\require{AMSmath} Integraal berekenen Zouden jullie me kunnen helpen met de volgende integraal aub? ò (2x3+x)/ ((x4 +x2+4)2) dx Christ Ouder - zaterdag 19 april 2003 Antwoord stel x4+x2+4 = y dan dy = (4x3+2x)dx. Zou het zo lukken ? Met vriendelijke groet JaDeX jadex zaterdag 19 april 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Zouden jullie me kunnen helpen met de volgende integraal aub? ò (2x3+x)/ ((x4 +x2+4)2) dx Christ Ouder - zaterdag 19 april 2003
Christ Ouder - zaterdag 19 april 2003
stel x4+x2+4 = y dan dy = (4x3+2x)dx. Zou het zo lukken ? Met vriendelijke groet JaDeX jadex zaterdag 19 april 2003
jadex zaterdag 19 april 2003
©2001-2025 WisFaq