De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Umberto

Dankjewel voor je alles.

Ik heb nog een berekening:

Umberto krijgt van ze vader €7,50 p.
Van moeder €50 p.m.
Van oma €100 per kwartaal.

Oplossing:

7,50 × 4 = €30 p.m
€50 p.m van moeder
€100 × 3 = 33,33 p.m
30 + 33,33 + 50 = €113,33 p.m gemiddeld krijgt hij p.m.

Ik hoor wat je denkt?

Maria
Cursist vavo - maandag 22 januari 2024

Antwoord

Heel erg duidelijk is het niet maar ik denk dat je zit bedoelt?

Umberto krijgt van z'n vader €7,50 per week
Van moeder €50 per maand
Van oma €100 per kwartaal

Hoeveel krijgt Umberto gemiddeld per maand?

...en dan klopt het allemaal prima... goed gedaan

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 22 januari 2024
 Re: Umberto 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3