De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Grafieken tekenen

Wat is de grafiek van -0,4t+10?

Henk
Iets anders - dinsdag 16 mei 2023

Antwoord

Het is hier handig om te kijken waar de grafiek de snijpunten doorsnijdt op de t-as en de y-as.

-0,4t + 10 = 0
-0,4t = -10
0,4t = 10
4t = 100
t = 25
Snijpunt t-as: (25,0)

Snijpunt y-as: (0,10)

Dan ben je er wel...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 16 mei 2023



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3