De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Geschatte kans

Goedemiddag,

Zojuist las ik mijn theorie door met betrekking tot geschatte kansen. Nu werd er in het boek een voorbeeld aangedragen als volgt:

Zo wordt de geschatte kans voor de klasse:
$\phi$ = (40−49,16 / 7.36 )= $\phi$ (-1.2446)
Nu hadden ze daarachter nog = 0.1119 gezet.

Echter staat er nergens hoe ze aan dat cijfer komen. Kunt u mij hier verder mee helpen. Hoor graag van u.

Jade
Ouder - vrijdag 10 februari 2023

Antwoord

Zonder te weten wat de functie $\phi$ is wordt dat lastig. Is die functie niet ergens in de buurt van dat voorbeeld gedefinieerd?

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 10 februari 2023



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3