De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Rechte met vergelijking

 Dit is een reactie op vraag 92609 
de oppervlakte van het gebied ingesloten door de grafiek van, f(x)=x3, de xas en de rechte met vergelijking x=k (k$>$0).
  • Bereken k
Deze is de vraag. Er hoort ook een tekening bij. Ik had die tekening via plaatje gestuurd.

Achter in het boek staat k=6.

A.
3de graad ASO - donderdag 26 augustus 2021

Antwoord

Moet je dan niet kijken naar:

$
\int\limits_0^k {x^3 } dx = {\rm{324}}
$

q92610img1.gif

Toch?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 26 augustus 2021
 Re: Re: Re: Rechte met vergelijking 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3