|
|
\require{AMSmath}
Twee manieren
Beste
Kan u aub mij helpen met deze vraag. Ik moet ze met 2 manieren kunnen doen. Met integreren is gelukt maar met de tekening lukt het niet.
$ \begin{array}{l} f(x) = \left\{ {\begin{array}{*{20}c} {3\,\,als\,\,x \le 1} \\ { - 2x + 5\,\,als\,\,1 < x < 3} \\ {x - 4\,\,als\,\,3 \le x \le 4} \\ {0\,\,als\,\,x > 4} \\ \end{array}} \right. \\ \int\limits_{ - 2}^5 {f(x)\,\,dx} \\ \end{array} $
R.
3de graad ASO - woensdag 25 augustus 2021
Antwoord
Klopt je tekening tussen $x=1$ en $x=3$ wel? Bovendien ben je het stukje tussen $x=3$ en $x=4$ vergeten. Lukt het dan?
|
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 26 augustus 2021
|
|
home |
vandaag |
bijzonder |
gastenboek |
statistieken |
wie is wie? |
verhalen |
colofon
©2001-2024 WisFaq - versie 3
|