De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Formules voor ontbinden in factoren

Er zijn 3 formules? Welke?

ivan v
1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 30 maart 2003

Antwoord

1. ab+ac=a(b+c)
2. a2-b2=(a+b)(a-b)
3. som-produktregel: x2+(p+q)x+pq=(x+p)(x+q)
4. (a+b)2=a2+2ab+b2
5. (a-b)2=a2-2ab+b2
6. a3-b3=...

Zie Ontbinden in factoren

pl
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 30 maart 2003



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3