De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Kwadratische vergelijkingen

Kan iemand de som -3+3(x-1)2=72 oplossen?

Nisrin
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 13 januari 2021

Antwoord

Op dezelfde manier als bij Kwadratische vergelijkingen moet dat wel lukken toch?

Laat maar 's zien wat je wel en niet kan!

De 1e stap:

-3+3(x-1)²=72
3(x-1)²=75

Nu mag jij!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 13 januari 2021
 Re: Kwadratische vergelijkingen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3