De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Niveaulijnen bij functie met absolute waarde

 Dit is een reactie op vraag 90917 
Bedankt voor de reactie! Ik weet niet of ik het duidelijk had gemaakt in de vraag dat het gaat om de totale absolute waarde van de breuk. Of heeft dit geen verschil in de uitwerking van de niveaulijnen? Nogmaals bedankt voor de hulp!

Tim
Student universiteit België - woensdag 11 november 2020

Antwoord

Ik ging er (inderdaad) vanuit dat het om
$$\left|\frac{x^3+1}{y}\right|
$$gaat.

De niveaulijnen bij $c=1$ en $c=0$ heb ik in het antwoord beschreven; die bij $c=-1$ is leeg.

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 11 november 2020



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb