De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Bepaal a en b zodat de functies continu zijn

 Dit is een reactie op vraag 90803 
Hoe kom ik aan mijn $b$ dan?

Melike
Student universiteit België - dinsdag 27 oktober 2020

Antwoord

Als de rechterlimiet van $x=0$ gelijk is aan $1$ dan moet wegens de continuiteit $f(x)=1$ zijn, dus $b=1$.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 27 oktober 2020



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3