De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Bereken van een som

Bereken de volgende som mbv het binomium van Newton kies daartoe telkens geschikte waarden voor a en b.

S i=0 tot 8(8,k) hier moet uit komen 28 voor a=1 en b=1

Kan iemand me uitleggen hoe ze dit doen?

mboudd
Leerling mbo - zaterdag 30 mei 2020

Antwoord

In je boek staat een voorbeeld:

q90005img1.gif

Nu staat er n=8 i.p.v. n=5. Nu jij weer!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 30 mei 2020
 Re: Bereken van een som 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3