De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Product-som-methode

x2=4x-4

anonie
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 10 december 2019

Antwoord

Als je deze vergelijking wilt oplossen:

x2=4x-4

dan gaat dit als volgt:

x2=4x-4
x2-4x+4=0
(x-2)2=0
x=2

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 10 december 2019



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3