De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Formule omwerken met meerdere variabelen

Maak P vrij uit: (P+a)(v-b)=n·R·T. Dus schrijf als P=...

Douwe
Student hbo - maandag 21 januari 2019

Antwoord

Hallo Douwe,

Wat dacht je van:
P+a = n·R·T/(V-b)
P = n·R·T/(V-b) - a

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 21 januari 2019



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3