De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Continu maken

 Dit is een reactie op vraag 87396 
Ik neem aan dat -a=-b dan geldt ook moet gelden a=b.
Bij die laatste komt 4=b-2 $\Rightarrow$
b=-2 uit dan zou a ook -2 moeten zijn, waarom staat er nu in t antwoord achterin a =2 en b=-2 begrijp dit niet

Mboudd
Leerling mbo - zaterdag 5 januari 2019

Antwoord

Ik weet het niet, bij de vraag zoals je hem opgeschreven hebt hoort dit antwoord.
NB opletten met wat je opschrijft: uit $4=b-2$ volgt niet dat $b=-2$, dat volgt wel uit $4=2-b$.

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 6 januari 2019



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3