De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Cijferreeksen

 Dit is een reactie op vraag 67988 
Nee, hoor opgave is goed!

16 6 22 11 25 26

Let op:
16 - 22 = 6.
22 - 25 = 3.
25 - 25 = 0.
Antwoord=25

...en als er nog reeks achter de 25 moet komen:
6 - 11 = 5.
11 - 26 = 15.
26 - 51 = 25.
Antwoord=51

An

Dennis
Iets anders - donderdag 5 april 2018

Antwoord

Bedankt!



Volgens mij hebben we het er over gehad op Re: Getallenreeks.

16, 6, 22, 11, 25, 26, 25, 41, 22, 66, 16, 101, 7, 146, -5, 201, -20, 266, -38, 341, -59, ...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 5 april 2018



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3