De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Rijtje afmaken

2=7
3=13
4=21
5=31
wat is 7=

paul v
Ouder - dinsdag 5 december 2017

Antwoord

Wel aan... keus genoeg! Op onderstaande website geven ze 25 mogelijkheden... dus neem iets wat je leuk vindt. Daarmee win je natuurlijk geen prijzen...

O je... lees je de spelregels ook een keer? Alvast bedankt!

Zie 7, 13, 21, 31, ...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 5 december 2017



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3