De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Berekeningen in een driehoek

Hoi, ik weet niet hoe ik deze opgave moet oplossen wie kan mij ermee helpen? Alvast bedankt.

In ∆ABC geldt: $\angle$A=20o, $\angle$B=110 en BC=34,2 m. Hoe lang is zijde AB?

trafas
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 20 juni 2017

Antwoord

Had je al een tekening gemaakt?

q84667img1.gif

...en de sinusregel al gehad?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 20 juni 2017



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3