De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Rekenen met wortels

4de machtswortel van 3 gedeeld door vierkantswortel uit 16

Hoeber
Ouder - dinsdag 28 maart 2017

Antwoord

$
\eqalign{\frac{{\root 4 \of 3 }}
{{\sqrt {16} }} = \frac{{\root 4 \of 3 }}
{4} = \frac{1}
{4}\root 4 \of 3}
$

Zie ook de spelregels.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 28 maart 2017



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3