De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Noemen ze dat een arctangens?

Hoe ziet de grafiek van $\eqalign{\frac{\cos\alpha}{\sin\alpha}}$ er uit? Een omgekeerde tangens. Noemen ze dat een arctangens?
Groeten

Floria
Student hbo - donderdag 23 maart 2017

Antwoord

Hallo Florian,

De grafiek lijkt veel op de tangensgrafiek, alleen deze is telkens dalend en de asymptoten zijn een stukje opgeschoven.
Ze noemen het niet de arctangens, maar de cotangens.

Groeten,

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 23 maart 2017



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3