De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Formules

 Dit is een reactie op vraag 82791 
Is het dan de bedoeling dat ik de formule eerst uitschrijf en dan de cos invullen of eerst het gevonden getal?

joana
3de graad ASO - woensdag 31 augustus 2016

Antwoord

Als wat ik schreef allemaal is gelukt, dan heb je nu extra cos a = 4/5 en sin b = 12/13 gevonden.
Sin(a + b) = sin(a)cos(b) + cos(a)sin(b) volgens een van je formules, dus rechts kun je nu de vier gevonden/gegeven getallen invullen en het boeltje uitrekenen.
Idem met de tweede vraag.

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 31 augustus 2016



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3