Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Re: Re: Re: Gebroken lineaire functies en snijpunten

 Dit is een reactie op vraag 82497 
Hallo Thijs,
Ik heb nu een andere opgave:Bepaal met computeralgebra (ik heb hier tegen wat reserve!)de snijpunten van de grafieken
y=((2x)-5)/(x-1) en y= 2^(x-4)
Ik ben begonnen: 2x ·(x-1) = 32(x) -80
Na wat proberen blijkt x= 4 te voldoen
48 = 48
Mijn vraag is:'Is voor het computeralgebra pakket iets op on-line te vinden voor echt ingewikkelde opgaven.
Ziet dit pakket er ook ingewikkeld uit?
graag een reactie
Groet Joep

Joep
Ouder - woensdag 29 juni 2016

Antwoord

Dag Joep,

Ik kan en ga helaas geen overview van gratis online computeralgebra pakketten uitwerken. Ik heb altijd Maple gebruikt, maar die is verre van gratis.

Om antwoord te vinden op jou vraag, zou je eens kunnen beginnen via
http://bfy.tw/6Vhv


Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 29 juni 2016



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics