De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Radialen

Hallo Wisfaq,
Een opgave: f(x) =sin(x)/x
x is in radialen, 1 rad. =57.3 gr.
Voer een berekening uit voor f(1) antwoord in 4 decimalen
Dit komt mij vreemd voor
Sin(57.3 gr.)/(x=1) = 0.8415/1 = 0.8415
Zou dit de bedoeling van de berekening kunnen zijn?
Graag jullie reactie
Groet Joep

Joep
Ouder - woensdag 16 december 2015

Antwoord

f(a)=sin(1)/1$\approx$0,8415, dus lijkt me prima!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 16 december 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3