De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Vergelijking goniometrie

 Dit is een reactie op vraag 76684 
Ik kom niet uit opgave b.
Zou je misschien een paar stappen kunnen uitleggen.
Mvg

Stefan
Student hbo - zondag 1 november 2015

Antwoord

tan2(x-1/6pi) = 1/3√(3) = tan(1/6pi) zodat 2(x-1/6pi) = 1/6pi + k.pi enz.

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 1 november 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3