De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Van cm³ naar liter

Wat is 120 cm3 naar liter omzetten?

amina
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 21 juni 2015

Antwoord

Het handigst om te onthouden is dat 1 liter = 1 dm3. Je kunt dan een inhoud in cm3 omrekenen naar dm3 en dan weet je hoeveel liter dat is....

120 cm3 = 0,120 dm3 = 0,120 liter

Helpt dat?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 21 juni 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3