De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Bereken sin t en cos t

tan t = 3/4 bereken sin t en cos t waarbij pÐtÐ 3p/2

Selwyn
Student hbo - woensdag 3 juni 2015

Antwoord

Je hebt twee vergelijkingen:

$
\eqalign{\frac{\sin t}{\cos t}=\frac34
}$ en $\cos^2t+\sin^2t=1$,

hiermee moet het lukken.

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 3 juni 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3