Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vermenigvuldigen sinus met cosinus

Wat zijn de regenregels op een vermenigvuldiging van de sinus met cosinus op te lossen?
Bijvoorbeeld: sinus(x)×cosinus(x)=0

Iris j
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 16 mei 2015

Antwoord

Als je een vergelijking als sin(x)·cos(x)=0 wilt oplossen dan kan je gebruik maken van ontbinden in factoren. Ter herinnering:

Als A·B=0 dan A=0 of B=0.

sin(x)·cos(x)=0
sin(x)=0 of cos(x)=0
Enz...

Zou dat dan lukken?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 16 mei 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics