De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Exact oplossen vergelijking

 Dit is een reactie op vraag 75344 
Ik was vergeten erbij te schrijven dat het op het interval [-p, 2p] was...

Meilin
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 6 april 2015

Antwoord

Neem $-2\le k\le2$ en je krijgt als oplossingen:

$\eqalign{
1 - 1\frac{1}
{6}\pi ,\,\,1 - \frac{1}
{2}\pi ,\,\,1 + \frac{1}
{6}\pi ,\,\,1 + \frac{5}
{6}\pi \,\,en\,\,1 + 1\frac{1}
{2}\pi \,\,}
$

...en dat kan je natuurlijk ook zelf bedenken toch?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 6 april 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3