De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Boldriehoeksmeetkunde

Hoe kam je bij de cosinusformule van de voorlaatste naar de laatste stap?
cos a = cos h cos q
= cos h cos(c − p)
= cos h · (cos c cos p + sin c sin p)
= cos b cos c + cos h sin c sin p
= cos b cos c + sin b sin c cos á.

Simon
3de graad ASO - woensdag 1 april 2015

Antwoord

Het is niet duidelijk waar dit precies over gaat... Meer informatie? Linkje?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 4 april 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3