De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Integraalfunctie

 Dit is een reactie op vraag 72200 
Hoe kan F' : (x-3)/(x2+7)

Als ik F invul kom ik dit uit: F' = (x-3)/(x2+7) + 3/7

Stel ik dit gelijk aan nul dan?

En.
3de graad ASO - zondag 2 februari 2014

Antwoord

Enya,
Als G(t) de primitieve is, dan is F(x)=G(x)-G(0) en F'(x)=G'(x)=(x-3)/(x2+7).

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 2 februari 2014



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3