De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Tegels

q9489img1.gif 

0,42 x 0,42 = 0,176 m2
0,176 x 1800 = 317,52 m2
317,52 x 12,90 = 4096

Is goed?

joey
Leerling mbo - zaterdag 25 januari 2014

Antwoord

Klopt, maar je moest afronden op honderdtallen...
De prijs wordt €$4100$

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 25 januari 2014



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3