De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Orde

 Dit is een reactie op vraag 70450 
A=verzameling x2-4 | x $\in$ ]-2,1]

Tim B.
Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 8 juni 2013

Antwoord

Beste Tim,

Als $-2 < x \le 1$, dan is $0 \le |x| < 2$ en dus $0 \le x^2 < 4$, waaruit

$$-4 \le x^2-4 < 0$$
Hieruit zou je eenvoudig min/max/inf/sup moeten kunnen bepalen en ook de verzamelingen onder- en bovengrenzen.

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 11 juni 2013



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3