De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Berekening termen met gegeven voorschrift

 Dit is een reactie op vraag 69926 
Dag Kn,
Ik had vergeten dat u(1)u(2)
Is mijn rekenwerk dan fout ??
Wat meer uitleg mag wel, als je tijd hebt ...
Ik zou voor U(1)=4 moeten uitkomen en je laatste stelsel geeft dan:
15(3u(1))-4u(1)=41u(1)=194 en dat levert geen 4 op voor u(1)
Groeten,
Rik

Rik Le
Iets anders - woensdag 20 maart 2013

Antwoord

Rik, Wat is nu precies de opgave?

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 20 maart 2013
 Re: Re: Berekening termen met gegeven voorschrift  



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3