De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Het opmeten in een eenpuntsperspectief

 Dit is een reactie op vraag 37088 
Wat stelt n dan voor in de formule? Is het getal 30 specifiek voor zo'n formule of geldt het gewoon voor deze formule. Stelt 6 hier de afstand voor tussen het paaltje en de vluchtpunt?

Yassin
Student universiteit - woensdag 13 maart 2013

Antwoord

dn is de afstand tussen paal 'n' en paal 'n+1'. Voor de afstand tussen paal 0 en paal 1 is n=0. Je berekent dan d0=$\frac{30}{5·6}$=1. Die 30 heeft vast iets te maken met die 5 en die 6. Je moet nog maar 's kijken of je zelf de formule kan bedenken of het boek bestuderen!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 13 maart 2013



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3