De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Oplossingen van xx

 Dit is een reactie op vraag 69169 
Nu weet ik dat x.ln(x)=ln(k), maar hoe moet ik dan verder?

Dries
3de graad ASO - zaterdag 8 december 2012

Antwoord

je zou eens kunnen kijken naar de bijzonderheden van de grafiek van
f(x)=ex×ln(x), zoals extremen, bereik etc.
Oftewel als je f(x)=ex×ln(x) bespreekt, kun je het antwoord op je vraag hieruit afleiden.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 8 december 2012



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3