De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Schuifbeeld van een functie

Goede dag ,
Stel het voorschrift van een eerstegraadsfunctie f2 op als m=2q en de grafiek van f2 een schuifbeeld is van de grfiek f1: y=x-1
Dus y=mx+q en
y=2qx+q.
En nu ?
Groeten,
Rik

Rik Le
Iets anders - dinsdag 24 juli 2012

Antwoord

Door te schuiven verandert de rc toch niet?! Die is dan dus 1 en dan ben je weer een stuk verder, lijkt me.
Waarom je de constante q neemt, ontgaat me nog even.

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 24 juli 2012



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3