De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Oplossingen aantal

 Dit is een reactie op vraag 66962 
Dag Hans,
Ja, dan is y=100-3*33=1
x=0 dan is y=100
x=1 dan is y= 97

......
x=33 dan is y=1
dus 33 moghelijke combinaties ..
Bedankt en het was zo eenvoudig ! Maar ik heb blijkbaar soms last met het begrijpen van teksten...en wilh het te ver gaan zoeken ...
Groeten,
Rik

Rik Le
Iets anders - zondag 19 februari 2012

Antwoord

Hm,
Hoeveel x waarden zijn er als x loopt van 0 tot en met 33?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 19 februari 2012
 Re: Re: Oplossingen aantal 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3