De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Automontage in matrixvorm

 Dit is een reactie op vraag 66754 
Dag Willem,
12a+15b+20c=14385
0,6a=8631
0.3b= 4315.5
0.1c= 1438.5
matrix:
(12 15 20 14385 )
(0,6 0 0 8631 )
(0 0,3 0 4315,5 )
(0 0 0,1 1438,5 )

Zoiets dan ,,
Groeten,
IK

Rik Le
Iets anders - donderdag 26 januari 2012

Antwoord

Het totaal aantal auto' is niet bekend, denk ik. Je kent wel de onderlinge verhoudingen: a=6c en b=3c
Volgens heb je dan een stelsel van 3 vergelijkingen met 3 onbekenden.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 26 januari 2012



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3