To print higher-resolution math symbols, click the
Hi-Res Fonts for Printing button on the jsMath control panel.

jsMath
Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Maximale oppervlakte

Van een rechthoek ABCD is de zijde AB=10 en de zijde AD=6. Op AB ligt het punt P, op BC ligt het punt Q, op CD ligt het punt R en op DA ligt het punt S zo dat AP = CQ = CR = AS.
Hoe lang is AP als de oppervlakte van de vierhoek PQRS maximaal is? Wat is die maximale oppervlakte?

Eline
Student hbo - zaterdag 8 oktober 2011

Antwoord

Een tekening dan maar?

q65842img1.gif

Helpt dat?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 8 oktober 2011
Re: Maximale oppervlakte



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics