De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Integreren

Kan iemand mij helpen met het uitwerken van de volgende integraal. Ik heb de oplossing maar snap niet goed hoe je hier het best te werk gaat...
Hij is waarschijnlijk vrij eenvoudig, maar ik geraak er maar niet aan uit...

Alvast bedankt!

¦7$\sqrt{ }$x2 dx

Stepha
Student Hoger Onderwijs België - maandag 18 juli 2011

Antwoord

Schrijf als één macht?

$
\large \int {\root 7 \of {x^2 } } dx = \int {x^{\frac{2}
{7}} dx}
$

Dan zal het wel gaan denk ik...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 18 juli 2011
 Integreren 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3