De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Afleiden

beste

Ik heb een vraag over afgeleiden.
(2z / sinh z )' = (2z)' / (sinh z)' = 2 / cosh z

Maar als je dit doet, respecteer je toch niet: (f/g)' = f'.g - f . g' / g2

dank

AA
Student Hoger Onderwijs België - woensdag 11 november 2009

Antwoord

Beste AA,

Inderdaad, wat er daar staat is dan ook fout - die afgeleide klopt niet. De regel die je kan gebruiken gaf je zelf al, let wel op met haakjes.

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 11 november 2009
 Re: Afleiden 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3