De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Partiele integratie

 Dit is een reactie op vraag 57544 
In= integraal van 0 tot 1 van xnÖ(1-x)dx
Bewijs dat In=2n/(2n+3)·In-1

Wat wordt er bedoeld met ò in de oplossing?

Sander
3de graad ASO - zondag 14 december 2008

Antwoord

Ik weet niet of je bedoelt datò=integraal

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 14 december 2008



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3