De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Differentiaalvergelijing

Ik heb hier een differentiaalvergelijking:
(1+x2)dy = xydx
Tot hier ben ik al:
òdy/y = òx/(1+x2) dx

Het linkerlid is gelijk aan ln y, maar de rechterintegraal lukt me niet; graag wat hulp;

Tom
3de graad ASO - vrijdag 11 januari 2008

Antwoord

Differentieer de functie f(x) = ln(1+x2) eens! Zie je het?

MBL

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 11 januari 2008



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3