De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Logaritmische vergelijking

2x-3·5x+1=62,5
2x·1/8·5x·5=62,5
??? links en rechts ln lukt niet door substitutie lukt niet
Vriendelijke groeten

Veter
Leerling mbo - zaterdag 3 november 2007

Antwoord

Je bent al een aardig stuk gevorderd. Maak er nu eens 10x.5/8 = 62,5 van. Je zult zien dat het erg mooi uitkomt.

MBL

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 3 november 2007



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3