De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Waarde van y`(O) voor X=o ,Als de functie y=3X

de functie y=3X.

wat is de waarde van y'(0) voor x=0?

groeten,
Ari

Ari
Leerling mbo - donderdag 31 mei 2007

Antwoord

Beste Ari,

Weet je hoe je moet afleiden? Anders moet je maar eens een kijkje nemen op onze pagina over differentiëren.

Als je de afgeleide bepaald hebt, moet je alleen nog maar x = 0 in te vullen om de afgeleide in dat punt te kennen. Of dat ook nodig gaat zijn, moet je maar eens zien. Hebben lineaire functies geen constante afgeleide? Probeer maar eens.

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 31 mei 2007



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3